Szövegtenger helyett: Átütő kommunikáció!

Legyen üzenete hatásos és megkapó!

Kommunikációnkban egyre nagyobb teret hódítanak a fogyasztóbarát rajzok és a vizuális megoldások. Humoros, lényegretörő képi üzeneteink átmennek, könnyen válnak a “szervezeti közbeszéd” részévé.
A vizuális nyelv áthidalja a kulturális különbségeket, átjárást biztosít szervezeti hierarchiában. A képregény-stílusú rajzaink a komplex ügyeket sikeresen egyszerűsítik le.
Minden érintett számára világossá válik az üzenet, hogy merre kell húzni az evezőlapátot.
Új vállalati stratégia, vagy értékrend? Készségfejlesztő tréning, vagy változási program?
Mind hatékony kommunikációt kíván, hogy az ellenállások helyett az elköteleződést erősítsük.
A “corporate bullshit” nem csak felesleges, hanem káros is: rongálja a vállalaton belüli legfontosabb értéket: a bizalmat.

Megrajzoljuk történeteit!

Big Pictures

A vállalatra büszke munkatársak, pozitívan gondolkodó és elkötelezett vezetők, egy irányba húzó csapat, felgyorsított és hatékony betanulás, megvalósítható stratégia, kristálytiszta jövőkép.
Közös gondolkodási folyamat során egy nagyméretű képet rajzolunk, ami lehet egy szervezet jövőképe, stratégiája, érték- és/vagy rendszer-térképe.

Vizuális Jegyzetelés

Konferenciák, nagycsoportos rendezvények szupersztárja: lényegkiemelés azonnal, kézzelfogható jegyeztek, maradandó élmény az előadóknak és a közönségnek: illusztrátorok, több méter papír és egy marék filctoll.

Digitális Jegyzetelés

Vizuális jegyzetelés digitálisan. Rajzok tableten, kivetítve. Megosztás azonnal.

Élőben illusztrálás

Ragadjuk meg a lényeget, inspiráljunk közönséget látványosan, a “Live illustration”-nal! Kössük le a résztvevők figyelmét, hogy jelen maradjanak és támogassuk a beszélgetéseket, hogy erre emlékezzenek!

Templétek, Grafikus munkalapok

Kreatív csoportmunkához, a figyelmet fókuszáló és szabad gondolkodást biztosító templéteket használjuk. Facilitálja a folyamatot, gazdagabb tartalmakhoz jutunk és általa az teljesebb jelenlét több örömet okoz.

Vizuális facilitálás

Összehangolt célok, gondosan tervezett folyamat, kreatív templétek, inspiráció, döntések, mély elköteleződés és kézzelfogható eredmények.

Papírprezi

Prezentációs tartalmak átadása egyedülálló módszerünkkel. Szólítsuk meg a rajz kreatív erejével az elmét és a szívet, dolgozzunk az építő-elemekkel és a rendszerszintű összefüggésekkel egyszerre!

Bízza üzeneteit profi csapatra!