Kik vagyunk?

Bízza üzeneteit profi csapatra!

 Grafacity Visual Services 2010-es létrejötte óta több száz nagyrendezvényt, vállalati transzformációs programot és exkluzív konferenciát kísért végig, vagyis több ezer órát töltöttünk az üzleti, a kormány-zati és a non-profit szektor szinte minden területén.

Magyarország és Nyugat-Európa legjelentősebb nagyvállalataival, rendezvény- szervező cégeivel és kommunikációs ügynökségeivel dolgoztunk számtalan kis és nagycsoportos rendezvényen.

Dolgozunk egyénileg és párosan, vagy csapatban is: akár tucatnyi vizuális jegyzetelővel: World café jellegű rendezvényeken, párhuzamos szekciókban, pár órás programoktól a több napos konferenciákig: Szófiától, Kölnön át Birmingham-ig.

Előzetes konzultáció során megismerjük a céljait, résztvevőit és a program hátterét, így személyre szabhatjuk vizuális szolgáltatásainkat, hogy rendezvénye felejthetetlen legyen.

Kreativitásunkkal és tapasztalatainkkal megmutatjuk munkatársainak a szervezeti működés új szintjét, és energetizálhatjuk résztvevőit a kézzelfogható vizuális történetek erejével.

Csapatunk hozzászokott a gyors váltásokhoz és az extrém helyzetekhez.

Strenner szilárd

ügyvezető,

vizuális folyamatsegítő

A Grafacity Visual Services ügyvezetője vagyok, vizuális facilitátor, szervezetfejlesztési tanácsadó. 1994 óta tréningezek, vezetek csoportokat. 2010-ben ismerkedtem meg a vizuális jegyzeteléssel, majd e témakörben írtam tanácsadói szakdolgozatomat. Létrehoztuk a Grafacity Visual Servicest, és aktív tagja vagyok a szakmai világszövetségének (IFVP). Évente közel ezer óra vizuális ügyfélmunkában veszek részt kollégáimmal. Azon dolgozom, hogy ügyfeleink változási folyamatait vizuális eszközeinkkel a lehető leghatékonyabban támogassuk.

Pálffy-Balogh Márta

Irodavezető

A működés támogatásnak központja az iroda, én az irodát vezetem A-Z-ig.
Több, mint 30 éves szervezési tapasztalatom teszem hozzá a Grafacity mindennapjaihoz, azzal a céllal, hogy a folyamatok zökkenőmentesen menjenek.

Szádeczky-Kardoss Glória

illusztrátor

A Képzőművészeti Egyetem festő szakos diplomájának megszerzése után grafikusként képeztem tovább magam. Fő érdeklődési területem az illusztráció és az arculat készítés.  A Grafacity-s projektekben a szabadkézi rajztudásat kamatoztathatom leginkább. Fontos számomra a játékosság, kísérletezés és az új összefüggések keresése: képileg és fogalmilag. Szilárddal 2014 óta dolgozunk együtt: jelen idejű rendezvényeken, és ügyfeleink vizuális kommunikációs projektjein.

Tóth Tamás

festőművész, orientalista

Szakterületem a megismerés és az emberekkel való kommunikáció; tulajdonképpen az emberiség. Eképpen került fókuszába a vizuális jegyzetelés, melynek révén a Grafacity csapat tagjává váltam. Több nyelven beszélek, így néhány keleti nyelven is. Lelkesedek a rajzolásért, a rajzfilmekért, az illusztrációkért, mindenért, amely képeket ad egy világnak, melyben a kép-éhség az úr.

2014. óta már több tucat jelen idejű vizuális folyamatsegítő, és más vállalalati belső kommunikációs projekten dolgoztam a Grafacity-ben.

Fehér Csaba

HR transzformáció és vizuális kommunikáció tanácsadó

Több, mint 20 éves vállalati tapasztalattal oktatási, ügyfélszolgálati tanácsadói és értékesitési területen hosszú évek óta használom a vizuális módszereket.Hosszú út vezetett a gimnázium rajz szakos osztályából, a tanári gyakorlaton keresztül, több száz céges prezentációig, mire végre újra rátaláltam a vizuális kommunikáció erejére! Meggyőződésem, hogy ez a látásmód új dimenziókat nyit meg az előadó és a hallgatósága között.

Halmai Krisztina

Tréner, Vizuális Illusztrátor

Formatervező mérnökként a fontos számomra  a jó cél megtalálása, ahol a funkció és a forma tökéletes harmóniában van. Szeretem a struktúrát, a megtalált jó célhoz vezető úton – ez adja meg a kreativitás szabadságát. Trénerként is sokat támaszkodok erre a strukturált kreativitásra, miközben támogatok egy csoportot, a jól megtalált célja felé vezető úton. A rajz egy olyan nyelv, amit mindenki ért, ezért mindig sokat használtam.
2017-ben találkoztam Szilárddal, s azóta készítek a Grafacity csapatában valós idejű jegyzeteket, plakátokat, folyamatsegítő rajzokat.
2019 január óta a Vizuális Technikák Képzésen trénerként vagyok jelen. Szeretem látni, ahogy a résztvevők nem bírják letenni a filceket és ráéreznek milyen képekben gondolkozniJ

Végzettségeim:

  • Ipari termék-és formatervező Mérnök (BMGE, 2007)
  • Rehabilitációs környezettervező Mérnök (BMGE, 2009)
  • Tréner 2017
  • Coach 2017
  • Outdoor és tapasztalati tanulás tréner 2017

Ambruzs Alexandra

vizuális asszisztens

Mióta az eszemet tudom imádok rajzolni, ez oda vezetett, hogy a gazdasági szakközépiskola után Budapesten elvégeztem egy Grafikus Okj-t a SZÁMALK-Szalézi Szakgimnáziumban. Itt  nem csak a manuális illusztrálás terén fejlődtem, hanem megismerkedhettem grafikus szoftverek használatával is. Később az animációban rejlő lehetőségek keltették fel a figyelmem, emiatt elkezdtem a Mozgókép- Animációkészítő Okj-s tanfolyamot a Schola Europa Szakközépiskolában.

Ahonnan jöttem azt mondták, hogy a rajzból nem lehet megélni. Hogy bebizonyítsam ennek az ellenkezőjét: vizuális asszisztensként csatlakoztam a Grafacityhez és végre azt csinálom, amit szeretek.

 

Strenner-Szekeres Júlia

Képzési programfejlesztő

A Grafacity-ben a termékfejlesztés foglalkoztat a leginkább. Képzési programfejlesztő, tananyagfejlesztő, oktatási tanácsadó múltamra építve az analóg létrejövő vizuális anyagok újrafelhasználása érdekel különösen. Terveim között szerepel, hogy kidolgozzam az ügyfelekkel készített “Big Picture”-ök interaktív digitális anyaggá alakításának lépéseit és legjobb módszereit.

A Grafacity Műhely:

2011 óta rendszeresen tartunk képzéseket, hogy a vizuális folyamatsegítés gyakorlatát terjeszthessük hazai és nemzetközi szinten. 2017-től a képzést végzettek és más érdeklődők részvételével havonta találkozunk és gyakoroljuk a vizuális folyamatsegítés csínját-bínját, megismerkedünk az újabb fogásokkal, módszertani megoldásokon dolgozunk és élesszemű “monitorjaink” segítségével őszinte kritikának vetjük alá mindannyiunk megoldásait.

 

A Grafacity Műhely, mint “Community of Practice” jellegű szakmai közösség teszi lehetővé, hogy ügyfeleink nagyrendezvényein akár 6-8 párhuzamos folyamatot jegyzeteljünk vizuálisan.

 

Már minket választottak: